avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sa presupunem ca am doua mașini. Aceeași marca , ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sa presupunem ca am doua mașini. Aceeași marca , aceeași culoare ...

Sa presupunem ca am doua mașini. Aceeași marca , aceeași culoare .
Ele fiind inmatricule , evident, cu numere diferite și proprietari diferiți.
Dacă iau placuta cu numărul de înmatriculare de pe mașina mea si-l pun pe cealaltă și circul cu ea pe drumurile publice, în cazul în care ma oprește politia rutiera și descoperă " grozavia" , ce sancțiune primesc ?

Mulțumesc pt un eventual răspuns.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 17:24, 1 Martie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosar penal,și o condamnare cu închisoarea 1 -5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni posibile ioana_livia ioana_livia buna seara. o persoana conducand cu numere rosii expirate la masina, a fost prins in trafic. I s-a facut dosar. ce sanctiuni poate primi? Multumesc (vezi toată discuția)
Ce contraventie primesc pentru circularea pe strazile germane cu placute de inmatriculare neomologate si se pot confisca ele fara o instiintate? daniela.b.i daniela.b.i PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (57 au întrebat astăzi) Salut daniela.b.i! Vrei să faci o faptă bună azi? Răspunde la o ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)