avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Funcționar public Un funcționar public din cadrul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Funcționar public Un funcționar public din cadrul Apia, are ...

Funcționar public

Un funcționar public din cadrul Apia ( Agenția de Plati și Intervenție în Agricultura ) are voie sa dețină un PFA, pentru a face controale în agricultura, în domeniul privat, dar intr-un alt județ, fata de cel unde este angajat ? Menționez ca , controalele efectuate, pot fi facute și la fermieri care beneficiază de subvenții din fonduri europene.
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2025
NICU TICU, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 2 Martie 2025
Funcţionarii publici pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera agricola dyadya80 dyadya80 Stie cineva daca am voie sa ocup o functie la camera agricola daca beneficiez de fonduri europene? (vezi toată discuția)
Mesaj mihaelazima@ymail.com mihaelazima@ymail.com daca am accesat in anul 2016 un proiect european in agricultura ma pot angaja ca politist local? (vezi toată discuția)
Pfa cosminic cosminic fiind functionar public imi pot face un pfa pentru a accesa fonduri europene in agricultura....? (vezi toată discuția)