avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu 2 spete. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu 2 spete. Instituție ...

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu 2 spete . Instituție publică:
1 bărbat, 61 ani și 7 luni ne a comunicat ca a primit decizie de pensie Pt limita de vârstă cu reducerea vârstei ( având grupe de muncă) . Cu ce dată încetăm contractul? ( cu data prezentării la serviciu a deciziei, nu?) eu știu ca nu mai are dreptul de prelungire a contractului. Concediul de odihna restant se plătește?
2 femeie, împlinește condițiile de pensionare anul viitor în februarie. Dorește să rămână în continuare în activitate. Există această posibilitate sau încetează contractul de drept anul viitor?
Mulțumesc anticipat! Numai bine!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să mă ajutați cu 2 spete . instituție ... Antony.antony Antony.antony Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu 2 spete . Instituție publică: 1 bărbat, 61 ani și 7 luni ne a comunicat ca a primit decizie de pensie Pt limita de ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu vechime in grupa i MARIA4291 MARIA4291 Buna ziua, In cazul unui angajat la o institutie publica care are vechime de munca realizata in grupa I si poate beneficia de reducerea varstei de pensionare , ... (vezi toată discuția)
Intre lichidare si decizia de pensionare, fara venituri? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi In 15 februarie 2016, trebuie sa ies la pensie. Atunci institutia ma obliga ca sa-mi fac lichidarea si incepand cu data de 16 februarie sa nu mai vin la munca. ... (vezi toată discuția)