avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod caen
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod caen

Buna ziua!Am studii superioare,vechime angajare ca si economist 8 ani.Nu gasesc un cod caen pt infiintatr srl-contabilitate primara(nu sunt membru Ceccar).Ma puteti ajuta cu o indrumare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:45, 3 Martie 2025
CAEN 6920 - Activități de contabilitate și audit financiar; consultanță în domeniul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cenzor pentru asociatiile de proprietari Alexandra Dr Alexandra Dr Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Daca doresc sa infiintez un PFA pentru activitatea de cenzorat Asociatie proprietari, ce cod CAEN sa utilizez? Cf legii ... (vezi toată discuția)
Infintare firma prestari servicii contabilitate Bratescu Madalina Elena Bratescu Madalina Elena Vreau sa-mi deschid un srl care sa aiba ca domeniu de activitate prestarea de servicii contabile. Mentionez ca nu sunt inca membru ceccar, dar am studii ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)