avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj după indemnizatie crestere copil Bună ziua ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj după indemnizatie crestere copil Bună ziua După terminarea ...

Șomaj după indemnizatie crestere copil
Bună ziua
După terminarea concediului de crestere copil am convenit cu angajatorul de comun acord sa nu mai revin la munca.
Cum trebuie procedat ca să pot beneficia de șomaj?
Am inteles ca nu trebuie sa mi dau demisia eu ci sa găsească angajatorul alt motiv precum anularea postului..
Trebuie sa ma reangajeze pt o zi?
Ce documente am nevoie de la angajator?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pot sa beneficiez de somaj? dnabuza dnabuza buna ziua.puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog intr-o problema?mi se termina concedfiu de maternitate si patronul nu vrea sa ma mai primeasca la munca.are ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie de crestere a copilului cr3eatza cr3eatza Buna ziua, Va rog mult dati`mi si mie un raspuns sigur...In prezent sunt in crestere copil pana pe data de 11 aprilie... de asemeni acum sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dupa alt ccc si somaj barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu de crestere copil pina in luna februarie 2012(am nascut in feb.2010). angajatorul pt care lucram ... (vezi toată discuția)