avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost oprit de Politia Transporturi Feroviare si ma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost oprit de Politia Transporturi Feroviare si ma amendat ...

Am fost oprit de Politia Transporturi Feroviare si ma amendat ca nu am avut talonul la mine. Avea competenta sa imi de-a amenda avand in vedere ca nu erau de la politia rutiera?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:24, 3 Martie 2025
Dati mai multe amanunte, unde si de ce v-au oprit, daca erau si cei de la rutiera in echipaj mixt, etc. In mod normal cei de la politia transporturi feroviuare nu au de ce sa retina un certificat de inmatriculare.
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"transport public rutier de persoane fara a detine autorizatie de taxi" TheOne2012 TheOne2012 Buna seara, In timp ce ma deplasam cu autoturismul personal pe un drum national europeam,am zarit un echipaj mixt de politie.Cu aprox. 1 km inainte de a fi ... (vezi toată discuția)
Reținere talon pt caroserie deteriorata Alina Tudose 1 Alina Tudose 1 Bună dimineața, Am rămas fără talon din cauza unor “elemente de caroserie vizibil corodate”., fapta prevăzută la Art. 99/1/18 din OUG ... (vezi toată discuția)
Pentru o mașină care prezintă urme de rugina pe aripa spate ... MIHA092325 MIHA092325 Pentru o mașină care prezintă urme de rugina pe aripa spate este nevoie sa se retina talonul.?? (vezi toată discuția)