avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dacă am o condamnare amendă penală de ce numi pot ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dacă am o condamnare amendă penală de ce numi pot reînnoi ...

Dacă am o condamnare amendă penală de ce numi pot reânoi buletinul sau nu pot face nici procură nici provizoriu spun cei de la cosulat că-mi apare alert este vreo lege care restricționează eliberarea actelor ce treabă are o condamnare pentru o amendă vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Documente expirate in strainatate morena_you morena_you locuiesc in spania de 12 ani si am toate actele expirate, aveam doar pasaporul valabil pana in 2017 da mi l-au furat. ce trebue sa fa prima data pt ca am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, scriu pt sora mea, ea locuiește în italia, trebuie ... boaba30 boaba30 Bună ziua, scriu pt sora mea, ea locuiește în Italia, trebuie să-și schimbe buletinul după divorț, unde se specifică ca își ia numele de fată! ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)