avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, în urma cu 5 ani am avut o condamnare pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, în urma cu 5 ani am avut o condamnare pe articolul ...

Bună ziua, în urma cu 5 ani am avut o condamnare pe articolul 336, am fost reabilitat de drept și mi am depus cererea de inscriere la scoala de politie campina. Am fost sunat de polițistul de la recrutare și mi s a spus ca sa retrag cererea conform condițiilor de recrutare g) să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist;
Este corect cum a procedat?

Alte discuții în legătură

Exmatriculat scoala politie Mitzabn Mitzabn Buna ziua! Am fost exmatriculat de la scoala de agenți de poliție Campina. Cei de la ipj mi-au trimis propunere de neinmatriculare spunând că nu am un ... (vezi toată discuția)
Vin si eu cu următoarea problema . in anul 2017 am condus sub ... Izmailciucclaudiu Izmailciucclaudiu Vin si eu cu următoarea problema . In anul 2017 am condus sub influența băuturilor alcoolice , cu alcoolemie de peste 0,8 , in anul 2018 judecatoria mi a ... (vezi toată discuția)
Urgent johnny_bancu johnny_bancu Buna ziua. Va cer ajutorul in urmatoare problema. In urma unei fapte savarsite in 2006 am fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare ... (vezi toată discuția)