sunt locatara unui bloc din galati.nemultumirile tuturor locatarilor sunt f mari din cauza doamnei de la asociatia noastra de locatari.fura cum vrea,daca nu esti atent te incarca la intretinere,sisteaza gazul sau opreste apa rece si calda,pe motiv ca sunt 3 datornici,daca mergi sa vorbesti cu ea incepe sa tipe,zilele trecute locatarii au cerut calcularea gazului pe luna noiembrie si a spus ca are actele acasa si apoi ce ne intereseaza pe noi.nu respecta programul asociatiei,inchide si deschide cand vrea.de 1 an tot spune ca e in concediu medical.eu in casa am 2 bolnavi.unul este imobilizat la pat de 46 ani si unul e bolnav de cancer tot imobilizat la pat.nu se poate sa sisteze gazele cum vrea sau sa opreasca apa calda si rece.unde pot face sesizare pt nemultumiri?eu traiesc din pensie si ma chinui sa nu raman in urma cu datoriile iar doamna administrator isi bate joc.am inteles ca are multe cunostinte la primarie,ca ar fi in un partid si expresia ei este ca noi nu avem ce sa-i facem.chiar asa este?
1. Plangere penala, daca considerati ca va inseala.
2. Faceti adunare AGA a asociatiei si revocati-o din functie.
3. Nu are a face Protectia consumatorului in cazul d-voastra.
Va respectam opinia dar fiind pe forum public sa incercam sa ne exprimam in limitele de competenta,incadrarea diferitelor fapte ramanand de competenta autoritatilor.
Toate nelamuririle trebuie sa le solutionati strict cu presedintele asociatiei de proprietari.
L nr 230/2007 art 10,HG nr 1588/2007 art 12 A va asigura cadrul legal de contestare sume nejustificate si persoana legal indiriguita sa solutioneze.
Fata de atitudinea si comportamentul administratorului puteti sesiza initial presedintele de asociatie care este responsabil pentru contractele incheiate in numele asociatiei de proprietari.
Daca presedintele ignora sau refuza implicarea in solutionare ,aveti dreptul sa sesizati serviciul specializat din primarie ,care este responsabil pentru activitatea administratorilor atestati
Cu ocazia convocarii adunari generale care legal trebuie sa aiba loc in primul trimestru al anului, puteti sa informati despre neajunsuri sau sa puneti in discutie schimbarea din functie
Sistarea gazelor
mamma
buna ziua.administratora asociatiei noastre de locatari este f necinstita.te fura la bani doar cat intorci capul si daca ai curju sa spui ceva tipa si spune ... (vezi toată discuția)