avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Caut avocat interesat pentru o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Caut avocat interesat pentru o contestatie/radiere ...

Buna ziua. Caut avocat interesat pentru o contestatie/radiere din Registrul Persoanelor ce au comis infractiuni sexuale conf Legii 118/2019. Temeiul ar fi art. 26, conforma caruia persoana in cauza la momentul infiintarii Registrului era de mult hau reabilitata Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am și eu o întrebare. tatăl meu a săvârșit ... SNACK88 SNACK88 Bună ziua. Am și eu o întrebare. Tatăl meu a săvârșit o condamnare în urma cu cel puțin 35 de ani în urma . Cum este posibil ca după atât timp sa ... (vezi toată discuția)
In anul 1983 am corupt o minora sa intretina relatii sexuale ... bebev3 bebev3 In anul 1983 am corupt o minora sa intretina relatii sexuale cu mine si am fost condamnat 2 ani cu executare.De atunci nu am mai avut nici o fapta penala.Acum ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac : legea 118 2019 abuz ptr cei reabilitati gcirs gcirs Buna ziua, Am 52 de ani, nascut in 1969. In 1986 la varsta de 17 ani am comis o infractiune pedepsita cu inchisoare 3 ani. din care prin gratiere am ... (vezi toată discuția)