avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am radiat atat la politie cat si la fisc un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am radiat atat la politie cat si la fisc un auto Matiz ...

Buna ziua,

am radiat atat la politie cat si la fisc un auto Matiz vechi, la cerere. L-am depozitat o perioada in curte, apoi l-am dezmembrat personal bucata cu bucata pe care l-am dat la diversi interesati. Deci nu am acte dezmembrare/instrainare.Toate actele le am, recte cartea masinii si dovezi radiere fisc/politie. Am toate taxele achitate la zi. Am vrut sa o scot de pe rol insa primaria vrea hartie Remat. Nu am, cum spuneam. Cum procedez?
Daca nu o scot de pe rol, ce implicatii va avea la o viitoare succesiune?
MMultumesc...
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:30, 6 Martie 2025
Buna ziua

"Masina" va face parte din masa succesorala si se va imparti mostenitorilor. Daca nu platiti impozitul pentru ea, mostenitorii vor mosteni si aceste datorii.

Pentru scoaterea de pe rol cititi aici: www.avocatnet.ro/articol_633...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit dupa deces dany_ct2000 dany_ct2000 buna ziua ma poate ajuta cineva ce sa fac in acesta problema pe care am sa o dataliez ? dupa moartea tatalui a venit o instiintare precum ca are de plata ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autovehicul radiat din circulatie la cerere gaskoe gaskoe Bun gasit Am radiat din circulatie, la cerere, un aututurism personal (marca Trabant) care nu a mai circulat pe drumurile publice de cca 10 ani, fiind ... (vezi toată discuția)