avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, am cumparat o masina printr-un credit ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, am cumparat o masina printr-un credit auto! Pana acum ...

Bna ziua,am cumparat o masina printr-un credit auto! Pana acum eu am platit impozitul auto ,dar pe numele firmei! In acest an,in septembrie,termin de achitat tot creditul,apoi urmeaza sa o inscriu pe numele meu! Intreb: impozitul mai este valabil ,sau va trebui sa platesc din nou?

Alte discuții în legătură

Cumparare masina prin notar alexandru1993 alexandru1993 Buna seara ! Odata ce noua Taxa Auto este aproape aprobata ma tenteaza sa imi cumpar o masina Sh , dar sa o trec pe numele meu decat prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu proprietar decedat GIORGIANA1 GIORGIANA1 Mama a cumparat mai demult o Dacie (fabricata in 1977)de la sora ei ,care a decedat la scurt timp dupa aceea. Au facut un act la o firma de vanzari auto dar ... (vezi toată discuția)
Imi poate executa silit masina daca am act de vanzare-cumparare pe ea? adysss adysss Buna ziua, Primaria vrea sa ma execute silit pt impozite de 3000 Lei.Le-am spus ca vreau sa platesc,dar lunar,cate 300 de lei.Am si facut o plata de 300 e ... (vezi toată discuția)