Daca mi am uitat poseta cu bani intr o cabina de proba, cineva mi a luat banii si poseta a lasat o acolo, am fost la politie si pe camere se vede o singura persoana a mai intrat in acea cabina, dar nu tecunoaste ca i a furat. Ce poate fi facut?
nicunicolae10
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
In mare nu se poate face mai nimic.In primul rand se pune problema de cum probati dvs ca ati avut bani in poseta .In cabinele de proba este interzis amplasare de camere video asa ca fara dovezi daca nu isi recunoaste fapta zereo sanse de proces.
marianliviuh
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu aveți cum proba că aveați în geantă acea sumă de bani...
La momentul respectiv dacă aveați inspirația să chemați poliția și să se ia ceva amprente poate persoana recunoștea, deși e o probă indirectă.
florinm.
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Este cuvântul persoanei respective împotriva cuvântului dumneavoastră.
Acea persoană nici măcar nu trebuie să dovedească nimic, fiindcă există prezumția de nevinovăție. Asta înseamnă că dumneavoastră trebuie să dovediți că ați avut acea sumă de bani în poșetă în momentul în care ați plecat din cabina de probă fără poșetă. Apoi trebuie dovedit, dincolo de orice îndoială, faptul că acea persoană v-a sustras banii.
Ați urmărit special cine intră după Dvs? Altfel de unde știți că a intrat o singura persoana.. Dar dacă ar fi umblat la poșetă Dvs se puteau lua probe.