avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara!Mă adresez dvs cu o problema legata de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara!Mă adresez dvs cu o problema legata de locul de munca,încercând ...

Buna seara!Mă adresez dvs cu o problema legata de locul de munca,încercând să înțeleg dacă este normal și mai presus de asta legal și cam ce am putea face(eu și colegii care suntem afectați)
Lucrez într-o fabrică cu aproximativ 700-800 de angajați.Postul meu de lucru este legat de un alt post de lucru, suntem pe tura cate 2 băieți și lucram in 3 ture(unul pe un post de lucru ,altul pe celălalt post de lucru),am colaborat sa zic asa,de când s-a deschis fabrica,este vorba de 2 utilaje unul mai complex care trebuie supravegheat in permanenta iar eu la un utilaj nu foarte complex dar periculos(lucrează sub presiune de aer și temperatura mare)care de asemenea in mod normal trebuie supravegheat.De câteva luni celor de la postul meu de lucru ni s-a pus o sarcina în plus,un alt post de lucru(secundar)dar la care trebuie să stăm in permanenta și nu putem supraveghea utilajul principal pe care lucram și pe care îl avem în fișa postului.Se fac foarte mari presiuni asupra noastră în legătură cu postul de lucru secundar,se insista și suntem amenintati să tragem tare acolo.De săptămâna viitoare vor sa ne lase cate o persoana pe tura pe cele 2 utilaje principale.Toate lucrurile astea au început acum câteva luni de când s-a schimbat conducerea și au pus un "inginer" sef(care nu are nici măcar facultatea terminată și aia oricum o face la FR) și vrea să își arate mușchii și să se pună bine pe lângă șefii mai mari.Mentionez că fiecare din posturile de lucru de care vorbesc,3 la număr prevede cate un lucrător.Este legal și normal ce fac "inginerul" sef și inginerul de producție?Ce putem face(eu și ceilalți 5 colegi) în privința asta?

Alte discuții în legătură

Fisa post munca ALIN MITACHE ALIN MITACHE BUNA ZIUA .SUNT PENTRU PRIMA OARA PE ACEST FORUM SI NU STIU DACA PROCEDEZ CORECT DAR AM O RUGAMINTE URGENTA DACA IMI PUTETI TRIMITE FISA POSTULUI DE MUNCA ... (vezi toată discuția)
Supravegherea angajatilor doinitahartagan doinitahartagan Buna seara. Sunt angajata ca agent de securitate la o firma . Obiectivul unde imi desfasor activitatea are camere video. Nu am fost informata de la bun inceput ... (vezi toată discuția)
fisa postului pt sudor passiflora_luna passiflora_luna am nevoie pt angajare sudor urmatoarele documente: pt fisa postului atributii si responsabilitatii in domeniul SSM -instructiuni proprii, prim ajutor pt ... (vezi toată discuția)