avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... penalitati pe venitul regularizat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

penalitati pe venitul regularizat

DGFP au blocat contul personal , prin titlu executoriu, pentru regularizare venit pe perioada 2000-2004, fara a fi instiintat, si pnetu o suma initiala chipurile de 2000 de lei solicita acum dupa 11 ani 8500 lei. Parca dreptul de a cere se prescrie in 5 ani in materie fiscala.
Cel mai recent răspuns: fasttrade , utilizator 10:40, 17 Februarie 2010
fasttrade a scris:

DGFP au blocat contul personal , prin titlu executoriu, pentru regularizare venit pe perioada 2000-2004, fara a fi instiintat, si pnetu o suma initiala chipurile de 2000 de lei solicita acum dupa 11 ani 8500 lei. Parca dreptul de a cere se prescrie in 5 ani in materie fiscala.

Din 2004 pana azi nu sunt 11 ani.
Mergeti la DGFP si clarificati situatia instiintarilor.
Dar oricum mai mult de 5, ptr. raspunsuri gen mergeti la..., clarificati ... , nu-ti trebuie scoala in Franta,....multumesc oricum..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de poprire Nelica Nelica Am primit niste instiintari de la Administratia financiara ca datorez impozite ptr activitati comerciale. Sunt salariata si nu desfasor nicio activitate in ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile liviumonica liviumonica Buna ziua . as avea si eu nevoie de ajutor ... sa se inregsitreze in contabilitate 1. emiterea si acceptarea unui bilet de ordin pt incasarea sumei de 8500 ... (vezi toată discuția)
Am o datorie la o societate furnizoare servicii de telefonie mobila andreea4fabian andreea4fabian Am si eu o mare problema...si v-as ruga mult de tot sa-mi dati un raspuns.Am primit foarte multe telefoane si instiintari de la o firma de recuperare a ... (vezi toată discuția)