avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ,as dori sa stiu care e valoarea amenzilor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ,as dori sa stiu care e valoarea amenzilor pentru ...

Buna seara ,as dori sa stiu care e valoarea amenzilor pentru furt mentionez ca am fost prins cu un produs in valoare de 65 de lei prejudiciul a fost recuperat si am recunoscut fapta,va rog frumos sa imi spuneti la ce pedeapsa as putea sa mă aștept .sint la prima abatere
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
misulanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt de camera video dintr-un supermarket lorennnaaa lorennnaaa Buna ziua as vrea sa-mi spuneti ce patesc daca am fost prins intr-un supermarket luand o camera video in valoare de 900 lei..mentionez ca a venit politia la ... (vezi toată discuția)
Daca am furat un produs de 65 de lei si prejudiciului a fost ... misulanu misulanu daca am furat un produs de 65 de lei si prejudiciului a fost recuperat oare ce amnenda as putea primi sau e cazu sa fac închisoare 3 luni mentinind ca sint la ... (vezi toată discuția)
Drept penal - furt calificat mirceaboy mirceaboy Buna ziua, din prostia mea si din nevoia de bani am incalcat legea mai exact furt calificat dupa cum spune articolul 208, acuma din cate am vorbit cu avocatul ... (vezi toată discuția)