avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daca am furat un produs de 65 de lei si prejudiciului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daca am furat un produs de 65 de lei si prejudiciului a fost ...

daca am furat un produs de 65 de lei si prejudiciului a fost recuperat oare ce amnenda as putea primi sau e cazu sa fac închisoare 3 luni mentinind ca sint la prima abatere si am recunoscut furtul

Alte discuții în legătură

Buna seara ,as dori sa stiu care e valoarea amenzilor pentru ... misulanu misulanu Buna seara ,as dori sa stiu care e valoarea amenzilor pentru furt mentionez ca am fost prins cu un produs in valoare de 65 de lei prejudiciul a fost recuperat ... (vezi toată discuția)
Cum se finalizeaza solutia primului furt balade balade daca am furat dintr-un magazin dar am predat marfa in valoare de 100 lei ,totusi a venit politia si m-a dus la sectie timp in care am dat o declaratie .. fiind ... (vezi toată discuția)
Sustragere bunuri din firma Gogu38 Gogu38 buna seara,am 26 ani si vin cu urmatoarea problema.la sfarsitul lunii septembrie am fost prins la un control de la firma cu bunuri in valoare de 20 lei in ... (vezi toată discuția)