avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum se finalizeaza solutia primului furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum se finalizeaza solutia primului furt

daca am furat dintr-un magazin dar am predat marfa in valoare de 100 lei ,totusi a venit politia si m-a dus la sectie timp in care am dat o declaratie .. fiind la rpima abatere .. care ar fi sansa sa primesc doar o amenda administrativa sau se poate doar una contraventionala? :">
Cel mai recent răspuns: balade , utilizator 11:42, 14 Februarie 2013
Prima abatere sau prima infractiune in care ati fost demascat ? Oare daca mai apar si alti reclamanti care sa semnaleze politiei furt din magazine, iar unul/unii dintre acestia mai are si vreo inregistrare video, ce ne facem ? ce-i drept sa furi dintr-un magazin ( acolo aflandu-se laolalta vanzatori, cumparatori, supraveghetori, uneori chiar si camere video) - ca doar se cam stie ca o buna parte din magazine sunt monitorizate, iti trebuie ceva indemanare dar si curaj.

Este interesant cum se pune problema - PRIMA ABATERE - se pleaca din start de la premisa ca este prima abatere si astfel nu poate interveni sanctiunea inchisorii pentru furt, ca doar de, ne-am obisnuit cu ideea ca infractorii sa fie bagati in instanta in vederea judecarii pe o usa si sa fie scosi pe cealalta ca doar nu poti sa condamni la inchisoare un personaj aflat la prima abatere si pentru ce ? un prejudiciu de 100 de lei ? care si ala a fost recuperat. NU-si pune nimeni intrebarea ca poate aceea era " o zi de munca a persoanei respective" in care iesise pe teren si avand ghinion cineva i-a intrerupt activitatea conducandu-l la sectia de politie sa dea unele declaratii........
e prima data si ultima ddata cand cand fac asa ceva , poate e mai bine ca s-a intamplat asa nu stiu ce a fost in capul meu..sunt in disperare acum.. intrebarea mea e daca totul se va solutiona printr-o amenda administrativa, iar daca aceasta apare in cazier ..sunt in disperaree

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,zilele trecute am rămas fără banii de mâncare ... Bogdan234 Bogdan234 Bună ziua,zilele trecute am rămas fără banii de mâncare și am sustras dintr un mega image 2 salamuri și 2 cașcavaluri, am ieșit cu ele..după câteva ... (vezi toată discuția)
Furt magazin urmărire penală ContSters477673 ContSters477673 In cazul unui furt din magazin in urma căruia managerul magazinului a depus plangere ceea ce a dus la semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care ... (vezi toată discuția)
Buna seara.. la o acuzatie de furt ,din magazin mai pot depune ...si in ce termen ?. in 15 zile?? esperanto esperanto Buna seara.. La o acuzatie de furt , dintr-un magazin Profi . mai pot depune o cerere de contestare pentru vizionarea camerelor Video din ziua respectiva ... (vezi toată discuția)