avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt magazin urmărire penală
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt magazin urmărire penală

In cazul unui furt din magazin in urma căruia managerul magazinului a depus plangere ceea ce a dus la semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care inculpatul a semnat o declaratie scrisa de politist (cum ca regreta și ca este la prima abatere). Actul s-a incheiat intre managerul magazinului si politisti iar cel ce a comis fapta nu a primit nimic...nici o hartie, nu i-a fost cerut numarul de telefon, i s-au preluat datele, amprentele și poze, iar apoi a fost trimis acasă spunandu-i-se că este posibil că procurorul sa renunțe la urmărirea penală, deoarece faptasul fost cooperant recunoscand din prima fapta si regretand-o. Produsele au fost lasate in magazin iar valoarea lor era de 20 ron.
Acum a fost căutat de poliție să se prezinte la secție deoarece nu s-a renunțat la up. De ce este chemat și ce se poate întâmpla in cazul urmăririi penale?
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
ContSters477673, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 17:06, 3 Iulie 2018
Buna ziua,

Cel mai bine este sa se prezinte, altfel poate fi amendat si adus cu politia la sectie pentru a da declaratii.

In functie de probele administrate, se poate pune in miscare sau nu actiunea penala.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin ContSters477673 ContSters477673 In cazul unui furt din magazin in urma căruia managerul magazinului a depus plangere ceea ce a dus la semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin grcarm grcarm In cazul unui furt din magazin nesoldat cu plangere din partea conducerii magazinului ci doar cu semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la urmarirea penala apare in cazier ? Ciprian8971 Ciprian8971 Buna seara. In urma cu o saptamana am furat un obiect din Carrefour prin scoaterea sistemului de alarma cu un dispozitiv improvizat. Am fost oprit de un ... (vezi toată discuția)