avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt cadru didactic titular și mă aflu în concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt cadru didactic titular și mă aflu în concediu fără ...

Sunt cadru didactic titular și mă aflu în concediu fără plată pentru 4 luni, pentru rezolvarea unor probleme personale. Dacă, între timp, apare un post liber la o altă școală, am dreptul să mă angajez?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate ... lenuta_topala lenuta_topala Bună ziua! Sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate vechime şi am fost în concediu fără plată un an şi jumătate (februarie 2019- august 2020). ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)
Angajare in timpul cfs simona ch simona ch Un salariat caruia i se aproba concediu fara plata are dreptul sa se angajeze in aceasta perioada in alta parte? Daca da, are dreptul sa fie angajat cu norma ... (vezi toată discuția)