avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in timpul CFS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in timpul CFS

Un salariat caruia i se aproba concediu fara plata are dreptul sa se angajeze in aceasta perioada in alta parte? Daca da, are dreptul sa fie angajat cu norma intreaga sau numai cu norma fractionata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 14 Noiembrie 2012
In ce sector lucreaza , bugetar sau privat?
Bugetar. In invatamant. De aceea are dreptul sa-si ia 12 luni CFS.
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
simona ch, utilizator
Este cadru didactic sau personal auxiliar ?
Cadru didactic
art.255 (8) din Legea nr.1/2011 : Personalul didactic titular cu contract pe perioada nedeterminata poate beneficia de concediu fara plata pe timp de un an scolar, o data la 10 ani, cu aprobarea unitatii de invatamant sau, dupa caz, a inspectoratului scolar, cu rezervarea postului pe perioada respectiva. (pentru invatamantul preuniversitar).

Pe perioada CFP,persoana respectiva poate fi angajata in alta parte

Alte discuții în legătură

Intrerupere activitate didactica/concediu fara plata pentru 1 an useraa useraa Buna ziua, Sunt director la o unitate de invatamant preuniversitar si as avea rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea situatie : am un cadru didactic cu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata zoie zoie Sunt profesor titular cu o vechime de 21 ani. As dori sa imi iau concediu fara plata incepand cu 1 oct.2012. Pot beneficia mai mult de 1 an de CFP ? Pe ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru un titular in invatamant JOHNVASILE JOHNVASILE Un cadru didactic cu peste 30 ani vechime, profesor titular care a lucrat continuu de la angajare (1987) pana acum, in ce conditii isi poate lua un CFP ... (vezi toată discuția)