avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu stiu cum imi pot acesa dosarul medical doctorul meu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu stiu cum imi pot acesa dosarul medical doctorul meu de famile ...

Nu stiu cum imi pot acesa dosarul medical, subliniez ca am schimbat doctorul (nu am fost interesat nefind bolnav atitea ani ) pentru ca miam schimbat locatiea acum 10 ani si doctorul de atunci avea tot dosarul , am cautat recent si nu mai are cabinet. daca ma poate ajuta cineva cu o indrumare pe scurt am stat in Bucuresti si de 10 si ceva in jud Ilfov nu am fost contactat decat pentru schimbare de acte unde am dus acte ,am certific grad 2 permanet si irevocabil si mi-au cerut cei de D.G.A.S.P.C Ilfov acte din nou dupa 23 ani ,subliniez ca nu am lucrat niciodata am probleme din nastere toata copilariea mea este in spital
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2025
Emilus78, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutați mă - acte necesare certificat de handicap valevalentina529@gmail.com valevalentina529@gmail.com Buna ziua am o rugăminte dacă se poate să mă ajutați cu o problema o am pe mama bolnava de mai multi ani și acum de 3 luni sta la pat la penparsi am fost ... (vezi toată discuția)
Bolnav grav nu poate lua pensie radulescuclaudia radulescuclaudia buna ziua, am sotul bolnav de reumatism, poliartrita, osteoporoza, artroza, guta, coxartroza bilaterala, gradul 4, cu degete inerte, la mana dreapta, cu labele ... (vezi toată discuția)
Diagnostic de boala psihica pus gresit si expertiza medico-legala cu verdict discernamant diminuat, cum scap de efectele lor juridice Future Future Am o bunica a carei interes e sa profite de mine pentru a lua bani de la stat. Sunt in stare de soc sa aflu ce a fost in stare sa faca fara stirea mea si am ... (vezi toată discuția)