avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bunica deține 1/2 din casa nu și din teren, sora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bunica deține 1/2 din casa nu și din teren, sora cedează fratelui ...

bunica deține 1/2 din casa nu și din teren ,sora cedează fratelui partea de la bunica ,bunicul deține 800 metri înainte de căsătorie cum se împarte terenul și restul de 1/2 din casa la moartea bunicului,se poate face separat terenul 400/400 și apoi casa,intre frate și soră multumesc

Alte discuții în legătură

Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa persoana cu handicap Codruta6 Codruta6 Buna ! Ma confrunt cu o problema destul de ciudata si in speranta ca se gaseste cineva cu un sfat, ma adresez voua ! Acum 15 ani, cand inca bunicul meu era in ... (vezi toată discuția)
Vrem să ne reorganizăm loturile moștenite. ce să alegem, vânzare sau dezmembrare? vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. In trecut am dezmembrat un teren pe care erau si constructii. Dezmebrarea s-a facut in ... (vezi toată discuția)