avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Situație TBI Bank/Emag
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Situație TBI Bank/Emag

Bună seara
Am și eu următoarea situație, am comandat un produs de la emag cu plata in 4 rate fără dobanda prin tbi bank
La emag a fost o problema cu adresa de livrare in sensul ca aparea ridicare de un oficial postal îndepărtat deși selctasem livrare la domiciliu!
Menționez ca comanda nu a fost ridicata de curier nici expediata! Am revenit la emag pt modificarea adresei și mi-au spus ca nu se poate decar dacă se anulează comanda și se creează alta deși produsele nici nu plecaseră
Zis și făcut anulat comandă, acum deși comanda a fost anulata de emag, produsul nu a fost expediat în continuare eu apar dator la TBI Bank cu 4 rate pt acest produs!
Sunt trimis de la Emag la Tbi la Bank și viceversa
Ce este de făcut? Cine este responsabil de stingerea datoriei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2025
Jwjwj, utilizator

Alte discuții în legătură

Am comandat un smartwatch pe emag, firma de curierat samday nu ... Dandan13 Dandan13 Am comandat un smartwatch pe emag, firma de curierat samday nu mi-a livrat ceasul deși pe sait-ul emag apare ca livrarea s-a făcut. Ce aș putea să fac. (vezi toată discuția)
Ce se intampla atunci cand nu raspunzi la curier? MariasPaula MariasPaula adica am dat o comanda pe net si o primesc prin fan curier , ce pot pati daca nu raspund fanului curier pt a ridica coletul si a plati ? (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)