avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIONARE Buna ziua .....am varsta de 58 de ani, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIONARE Buna ziua .....am varsta de 58 de ani, peste 35 de ...

PENSIONARE
Buna ziua .....am varsta de 58 de ani, peste 35 de ani munciti,sunt femeie si anul viitor voi putea opta pentru pensionare ....Intrebare ...firma la care lucrez de 30 de ani si-a tot schimbat denumirea pe hartie dar patronul acelasi.In anul 2000 ,pe o perioada de aproximativ 2 ani scrie in cartea mea de munca ca firma nu a facut dovada platii somajului si a CAS -ului...Cand voi depune dosarul de pensionare aceasta perioada imi este luata in calcul la vechime? Si daca nu va fi luata in calcul eu pot dovedii cu fluturasele de salariu unde se vede clar ca angajatorul mi-a oprit banii pentru acestea....multumesc
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
zakazaka, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensionare buna dimineata...am rugamintea de a ma ajuta cu un ... zakazaka zakazaka Pensionare Buna dimineata...Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la problema mea .Mentionez ca sunt femeie, nascuta in noiembrie 1967,am 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pensie N_&_K_43 N_&_K_43 ce conditii trebuie sa indeplinesti, sa iesi la pensie la cerere,care va fi cuantumul pensiei si varsta la care poti iesi la pensie la cerere?? (vezi toată discuția)
Cand ma pensionez CYBORG CYBORG 1.In 2012 am implinit 58 de ani.In ca an ma pensionez pentru limita de varsta. 2. Pensionarea pt. limita de varsta este indiferent de vechimea in campul ... (vezi toată discuția)