avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... DGASPC efectueaza controale ceea ce se intelege au tot ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

DGASPC efectueaza controale ceea ce se intelege au tot dreptul ...

DGASPC efectueaza controale ceea ce se intelege au tot dreptul dar o persoana care are certificat de handicap permanent nerevizuibil , bolnav din copilarie ceea ce a petrecut mai mult prin spitale nu inteleg temeiul nu ia interesat 23 ani (au fost controale tot timpul dar daca e corect nu au fost probleme) acuma vrea acte noi respectiv analize intr-un termen relativ scurt 20 zile ,niciun ajutor in decursul acestor ani , poate ma ajuta cineva cum pot remedia sau consilia
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
Emilus78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 10 Martie 2025
DGASPC exercită controlul în ceea ce privește aplicarea legislației din domeniul protecției și promovării drepturilor persoanelor cu dizabilități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un handicap din naștere și un certificat de ... Costin costin Costin costin Bună ziua! Am un handicap din naștere și un certificat de handicap cu grad accentuat, permanent, nerevizuibil, am 56 ani și 29 de ani și 8 luni de vechime ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap accentuat, pentru permanent Maria Diaconu Maria Diaconu Buna ziua, Va rog mult, sa ma ajutati cu o informatie ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de ... Campean ilie Campean ilie Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de 51 ani si vechime in munca 30 ani.Intrebarea mea este daca ma pot pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)