avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna dimineata , Daca am semnat un proces verbal de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna dimineata , Daca am semnat un proces verbal de dauna si nu a fost ...

Buna dimineata ,
Daca am sembat un proces de dauna si nu a fost corect intocmit deoarece nu a vrut sa treaca o usa infundata produsa de vinovat si trecuta ca preexistenta, pot dolivita modificatea procesului.

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare 1234321 1234321 Buna ziua, In urma unui proces a fost creat un drum de servitute in favoarea unui teren infundat. Proprietarului acestui teren infundat, desi i s/a acordat ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema de asigurari cu un dosar de dauna mariusd29 mariusd29 In 2009.pe 18 decembrie venind cu sotia de la serviciu am de obicei sa trec pe la masina am gasit-o lovita in usa stanga spate afara fiind ghiata si ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurare nu despagubeste accident rutier mariusbv81 mariusbv81 Buna ziua. In data de 15 August conduceam auto personal din directia Alba catre Teius, iar la un momentdat eram in depasirea altui autovehicul cand si acesta a ... (vezi toată discuția)