avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, o societate declarata inactiva de catre ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, o societate declarata inactiva de catre ANAF ( cu ...

Buna ziua,

o societate declarata inactiva de catre ANAF ( cu cod de TVA anulat ), dar care poate sa isi desfasoare activitatea in continuare, poate vinde un autoturism aflat in patrimoniul societatii ? Am citit numeroase raspunsuri contradictorii, conform unora societatea ar trebui sa se reactiveze, insa, chiar si in momentul actual, aceasta societate poate emite facturi, incasa si efectua plati.

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
gyo183, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma inactiva tiny_23 tiny_23 Buna ziua, As dorii sa stiu daca o firma care este declarata inactiva fiscal, mai poate semna contracte? Stiu ca nu mai poate emite facturi, dar as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Decizie de declarare in inactivitate primite de la anaf albu.andrei1985 albu.andrei1985 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Ca urmare a unei decizii de declarare in inactivitate primite de la ANAF incepamd cu data de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cladire firma in insolventa si inactiva fiscal carmenbn carmenbn O SC a fost declarata inactiva fiscal in 2012 si i s-a anulat si calitatea de platitor TVA.Este in insolventa si vinde o cladire pt.a-si plati datoriile,prin ... (vezi toată discuția)