avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care ma poate ajuta cu cateva raspunsuri? Legate de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care ma poate ajuta cu cateva raspunsuri? Legate de indemnizatia ...

Care ma poate ajuta cu cateva raspunsuri? Legate de indemnizatia la copii care sunt adoptati de ce li sau taiat dreptul lor pana la 18 ani?

Alte discuții în legătură

Adoptia mihaela.aivanese mihaela.aivanese azi am citit urmatorul articol: Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA) informeaza ca la de-a 118-a sesiune de la Strasbourg a Comitetului Ministrilor, Consiliului ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ingrijire copil monica.daliu monica.daliu Buna ziua, Am 2 copii, unul de 4 ani si unul de 2. In ultimul an am beneficiat de 11 zile concediu medical, din care 6 pentru ingrijirea unuia dintre copii. ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru copilul cu varicela care nu a implinit 3 ani Dîrminã Florina Dîrminã Florina Buna dimineata, am citit intr-o carte \"Mama si copilul\", ca mamele ai caror copii au facut varicela si nu au implinit inca 3 ani beneficiaza de 14 zile de ... (vezi toată discuția)