avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, pe 22 ianuarie am revenit la serviciu si a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, pe 22 ianuarie am revenit la serviciu si a intrat ...

Buna seara, pe 22 ianuarie am revenit la serviciu si a intrat in ccc sotul ( luna tatalui). In martie sm primit stimulent de insertie doar 93 de ron. Intrebarea mea este daca eu primesc sau nu stimulent de insertie pe luna in care tatal este in ccc? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului amimihal amimihal buna am urmatoarea nelamurire am nascut in 23.03.2014 sunt PFA ,si am fost in concediu de maternitate pana in 06.06.2014 indemnizatia de crestere a copilui ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie mariana07 mariana07 Buna ziua, Am inceput munca in luna ianuarie pe 23, cu 60 de zile mai devreme, si vreau sa stiu stimulentul de insertie se plateste strict de la 2 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionut31 ionut31 buna seara, as dori, va rog mult, o lamurire in ceea ce priveste urmatoarea situatie: eu si sotia avem un baietel de 7 luni jumatate, nascut in februarie ... (vezi toată discuția)