avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Compensare cristalin. Firma care vinde ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Compensare cristalin. Firma care vinde ...

Compensare cristalin.
Firma care vinde cristalinul îmi spune că nu se compensează cristalinul multifocal: casa de sănătate îl consideră lux. Este recomandarea medicului și eu suport diferența, compensarea fiind f mică oricum.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Popa Vișina, utilizator

Alte discuții în legătură

Compensare cristalin aprobată la spital de stat, operație plătită integral la privat. pot recupera de la cnsas compensarea aprobată? doichitahorescu doichitahorescu La cerea unui medic din spital public, mi s-a aprobat compensarea cristalinului. Aceasta compensare ramane valabila daca, in urma unor complicatii majore, am ... (vezi toată discuția)
Articolul 66 din ccm 2007 - 2010 Kitte Kitte La ce se refera Articolul 66 din CCM 2007 - 2010 ? Art. 66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o ... (vezi toată discuția)
Concediul medical Keyla Keyla O intrebare simpla,dar careia nu ii cunosc raspunsul,poate ma ajutati.Cine suporta plata concediului medical-angajatorul sau Casa de Asigurari de ... (vezi toată discuția)