avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pilon 2 virament Am ieșit la pensie la limita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pilon 2 virament Am ieșit la pensie la limita de varsta ...

Pensie pilon 2 virament
Am ieșit la pensie la limita de varsta , am depus cerere de plata a activului la sediul lor central . Am optat pentru plata esalonata pe 12 luni și am primit o scrisoare cu suma pe care o am de încasat precum și un grafic de eșalonare începând cu data de 10 Martie 2025 pana pe 10 Februarie 2026
Ieri am sunat la ei și mi au zis ca da ca ii vireaza pe 10 dar poate dura și CATEVA ZILE PANA AJUNG .
Mi se pare o bataie de joc știind ca transferile sunt instant între bănci sau durează maxim 1 zi având în vedere ca nu sunt zile nelucrătoare, și mai ales ca în aceel document primit de la ei nu scrie nicăieri ca durează câteva zile și scrie clar 10 ale fiecărei luni .
As avea rugămintea să îmi răspundeți dacă se poate la doua întrebări:
Unde pot reclama în afara de banca respectiva?
Dacă pot deschide proces fiindcă lucrează cu dublu standard când au sa îți dea bani graficul e orientativ iar când au sa îți ia bani cum ar fi la un credit la prima ora a zilei respective îți trag banii din cont ?
Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Card de credit - restanta mai mare de 3 ani. m1rc3a m1rc3a Buna ziua, Am primit un card de credit in lei anexat la un credit in euro acum 4 ani. Am epuizat limita de credit, si am platit cateva rate la cardul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la pilonul 2 dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara. In luna ianuarie 2018 doresc sa depun dosarul de pensionare anticipata partial.Intrucat nu am optat pentru Pilonul 2 privat,de unde pot recupera ... (vezi toată discuția)
Pensie privata facuta fara stirea mea! florinsadova florinsadova Am aflat dupa 10 ani ca contribui la un pilon de pensii fara stirea mea!O cunostinta din cercul de prieteni de acum 10 ani mi-a facut contract la o pensie ... (vezi toată discuția)