avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Vreau sa fac o cerere catre Curtea Europeana a ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Vreau sa fac o cerere catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului ...

Vreau sa fac o cerere catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului si nu stiu unde sa o trimit.
poate stiti un text de lege unde sa caut sau orice m-ar putea ajuta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 11 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa promovati o actiune la CEDO , trebuie sa fie anumite conditii.

Curtea europeană a Drepturilor Omului este o instanţă internațională. Aceasta poate examina doar plângerile introduse de către persoane fizice, organizații și companii/firme care se pretind victime ale unei încălcări a drepturilor prevăzute de Convenția europeană a Drepturilor Omului.

Formularul de cerere se trimite a următoarea adresă:
Madame la Greffière de la
Cour européenne des droits de l’homme
Conseil de l’Europe
67075 STRASBOURG CEDEX
FRANCE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo Ladybug24 Ladybug24 care este adresa de e-mail a CEDO? (vezi toată discuția)
Cedo - asteptare deciziei piemu piemu avind in vedere ca, plingerea pe care am facut-o la CEDO (prin avocatul meu) se afla de foarte multa vreme pe rol ,( respectiv din mai 2008) iar in luna iulie ... (vezi toată discuția)
Informatii cedo lorant1970 lorant1970 Buna ziua Doresc sa aflu daca exista vreo varianta rapida de informare la cedo, referitor un dosar depus acum 5 ani Ma gandesc in primul rand la un mediu ... (vezi toată discuția)