avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... bună seara am nevoie de un avocat bun ,umil pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

bună seara am nevoie de un avocat bun ,umil pentru consultanta ...

bună seara am nevoie de un avocat bun ,umil pentru consultanta unui dosar la judecătoria Rm Valcea contra cost bineînțeles ..aș avea nevoie pentru data de joi 13 martie fiind presata de timp mulțumesc

Alte discuții în legătură

Am un dosar pena unde sunt parte vatamata. pot benefiia de avocat ... camelian camelian Am un dosar pena unde sunt parte vatamata. Pot benefiia de avocat din oficiu daca din una iuie sunt somera? La termenul din iulie a lipsit un martor si i s-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata firma rds-rcs pentru tulburare de proprietate? Creanga_Iustin Creanga_Iustin Problema se datoreaza sucursalei din Rm-Valcea. Acestia au montan abuziv bannerul publicitar, pe fatada balconului situat deasupra sediului cu adresa pe ... (vezi toată discuția)
Intampinare ipso ipso Buna ziua. Am proces pe data de 06.09.2010. Trebuie sa depun o intampinare intr-un proces la judecatoria Ramnicu Valcea. Eu sunt din Ploiesti. Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)