avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Am un baietel nascut in 22.10.2020. In zona ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Am un baietel nascut in 22.10.2020. In zona unde locuim ...

Buna ziua. Am un baietel nascut in 22.10.2020. In zona unde locuim noi nu a fost primit la gradinita in anul scolar 2023-2024 din cauza numarului mare de solicitari si a facut un an de cresa de stat,care apartine tot de gradinita. In anul scolar 2024-2025 a fost inscris automat in grupa mica,venind cu o educatoare si multi colegi din cresa. Intrebarea mea,pentru ca as vrea sa il inscriem in clasa pregatitoare in anul scolar 2026-2027 este cum sa procedam in anul scolar 2025-2026. Il reinscriem ca grupa mijlocie si dupa evaluarea psihosomatica din primavara primeste recomandare direct de clasa pregatitoare,sau e grupa mare obligatorie si ar trebui sa sarim peste grupa mijlocie? Multumim frumos!
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
cristina.mos, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. lucrez in invatamant si am revenit in activitate din ... viceramo viceramo Buna ziua. Lucrez in invatamant si am revenit in activitate din CCC in data de 25 decembrie 2024. Beneficiez de cariera didactica in anul acesta scolar ... (vezi toată discuția)
La gradinita in grupa mare peste varsta de 6 ani Nytrai Nytrai Buna ziua, Am un baietel de 6 ani si jumatate si eu ca si parinte al lui consider ca poate sa mai stea un an la gradinita, nedorind sa-l inscriu inca la ... (vezi toată discuția)
inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)