avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La gradinita in grupa mare peste varsta de 6 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La gradinita in grupa mare peste varsta de 6 ani

Buna ziua,

Am un baietel de 6 ani si jumatate si eu ca si parinte al lui consider ca poate sa mai stea un an la gradinita, nedorind sa-l inscriu inca la scoala in grupa pregatitoare.
Totusi datorita metodologiei de inscriere in calasa 0, ar trebui ori sa l inscriu si sa=l retrag ori sa ii fac evaluare psihosomatica, ceea ce i-ar putea afecta in viitor.

As dori sa ma sfatutit, sa mi dati o solutie pentru a l reinscrie la gradinita.

Va multumesc,

Simona
Cel mai recent răspuns: Nytrai , utilizator 11:44, 10 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o cale legala de a inscrie copilul direct in clasa intai? ionutd26 ionutd26 Buna ziua. Am o fetita care in momentul de fata se afla la gradinita, grupa mare. As vrea sa o dau direct in clasa 1 si nu gasesc o cale legala. Este al ... (vezi toată discuția)
Clasa pregatitoare 2013 - 2014 georgiana83 georgiana83 am copilul nascut in ianuarie 2008 si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca cineva sa ma ... Crisidrius Crisidrius Buna ziua! Am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca cineva sa ma ajute. Copilul meu face 6 ani in luna iulie,nu l-am inscris la clasa 0 gandindu-ma ca este ... (vezi toată discuția)