avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune blocata din cauza existentei/neexistentei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune blocata din cauza existentei/neexistentei unui certificat de casatorie

Salut,

Tatal meu a decedat in urma cu 2 ani, Nu are rude in viata in afara de mine. Tatal meu si mama mea nu au fost casatoriti. La deschiderea succesiunii, s-a cerut extras de uz oficial unde tatal meu apare cu o casatorie in anul 1970, actul fiind (spun ei) inregistrat la Sector 4 - Bucuresti. Notarul a solicitat la Sector 4 actul in cauza (cu numar de act chiar) - raspunsul a fost ca arhiva s-a mutat la Sector 3 deoarece au fost reorganizate sectoarele. De la Sector 3 a primit raspuns ca actul respectiv nu este inregistrat si casatoria nu este inregistrata. Ce se poate face mai departe? Cum pot continua succesiunea?

Alte discuții în legătură

Unde gasesc hotarare judecatoreasca de divort dupa 40 de ani cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua, am o intrebare la care nu ma descurca nimeni. Rudelor mele le cere notarul la succesiunea unei proprietati, hotararea judecatoreasca de divort a ... (vezi toată discuția)
Pot obtine duplicat certificat de casatorie al parintilor ptr succesiune? dary@ dary@ Buna ziua. Prezentare context: Mama a decedat in 2013. Tatal nu doresta sa facem succesiunea dupa mama pe cale amiabila, asa ca voi fi nevoita sa o fac in ... (vezi toată discuția)
Cadastru in lipsa unui act din certificatul de mostenitor maraV maraV Pot face cadastru in lipsa unui act care este specificat in Certificatul meu de Mostenitor dupa defuncta mama? Este vorba de un Proces Verbal efectuat de ... (vezi toată discuția)