avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achizitie ochelari de vedere, garantie, returnare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achizitie ochelari de vedere, garantie, returnare ochelari

Buna ziua. Am si eu o intrabare, am fost cu sotia sa isi faca ochelarii la LENSA, unde este doar optometrist. I-au luat masurile, am ales ramele, de vreo 2-3 ori, deoarece ei ne solicitau sa le schimbam ca sa fie rama tot mai mica, dar sotia vroia sa aiba diametrul mai mare pentru a avea un camp vizual marit, fata de ultimii ochelari. Dupa ce au sosit ochelarii si am intrat in posesia lor, nu a putut sa se acomodeze cu ei, ii dadea dureri de cap, stari de ameteala si greata. In plus doar la ei am intalnit marginile de la lentile erau blurate(limita campul vizual). Am cerut sa ni se returneze banii inapoi, deoarece nu putea suporta ochelarii. Am primit email de la ei: ce pot sa faca este sa subtieze lentilele si sa alegem o alta rama, probabil mai mica. Solutia nu ne convine, vrem banii inapoi. Ce putem face? Ne mai putem recupera banii?

Alte discuții în legătură

Probleme optica medicala ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am cumparat o pereche de ochelari de la SWISS OPTIK cu o dioptrie de -20. Am comandat cele mai scumpe lentile adica cele mai subtiri de pe piata ... (vezi toată discuția)
Dilema cu ochelarii florinf69 florinf69 Buna ziua, Am sa va povestesc in detaliu ca sa intelegi problema, astfel sa imi da-ti un sfat, poate o solutie. Pe data 06.09.2016 am fost la un consult ... (vezi toată discuția)
Refuzare produse cumparate (ochelari) victor_victor victor_victor Buna seara Am fost la o firma de optica sa imi fac un control. Toate bune si frumoase imi gasesc lentilele imi aleg ramele , dupa care a doua zi merg sa ii ... (vezi toată discuția)