avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuzare produse cumparate (ochelari)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuzare produse cumparate (ochelari)

Buna seara
Am fost la o firma de optica sa imi fac un control. Toate bune si frumoase imi gasesc lentilele imi aleg ramele , dupa care a doua zi merg sa ii ridic, m-au costat 660 mi-au dat bon factura si garantie i-am pus la ochii si vedeam putin in ceata angajati de acolo au spus ca asa este in perioada de acomodare dar au trecut 3 zile si eu tot nu vad bine iar acum vreau sa ii inapoiez sa imi restituie bani pt a merge la alta firma de optica Este posibil sa imi restituie bani?
Cel mai recent răspuns: victor_victor , utilizator 18:36, 8 Februarie 2015
Conform legii garantiilor, prima obligatie este sa va repare produsul. Avand in vedere ca nu poate fi vorba de o reparatie la lentile, va vor inlocui produsul. Puteti sa incercati sa le solicitati restituirea banilor. poate vor fi de acord.
ați mai purtat ochelari până acum?
da ce cand eram mic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme optica medicala ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am cumparat o pereche de ochelari de la SWISS OPTIK cu o dioptrie de -20. Am comandat cele mai scumpe lentile adica cele mai subtiri de pe piata ... (vezi toată discuția)
Optica mobila theya_05 theya_05 pt o societate cu obiect de activitate optica mobila cum ar fi mai indicat sa se faca inregistrarile :ca pt.vanzare cu amanuntul sau ca pt.vanzare en-gross ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere Elisa Alexandra Elisa Alexandra Am achizitionat o pereche de ochelari de vedere . Vreau sa-i schimb sau sa-mi primesc banii inapoi. Deoarece nu ii pot purta , nu am fost sfatuita ... (vezi toată discuția)