avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ochelari de vedere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ochelari de vedere

Am achizitionat o pereche de ochelari de vedere . Vreau sa-i schimb sau sa-mi primesc banii inapoi. Deoarece nu ii pot purta , nu am fost sfatuita corespunzator de angajata acelei optici , ramele nu sunt potrivite lentilelor mele . Ce sansa am sa ii schimb cu o alta pereche de ochelari sau sa-mi primesc banii inapoi?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:07, 26 Mai 2019
Din experiența va spun ca astfel de situații se rezolva amiabil cu vânzătorul.
Dacă nu reușiți sa ajungeți la o înțelegere amiabila, faceți reclamație la ANPC in care sa specificați ca ați plătit un produs de care nu puteți sa beneficiați, nu va satisface nevoia.
Important e sa dețineți bonul fiscal.
De regula comercianții rezolva amiabil astfel de probleme, in cazul unei plângeri la ANPC exista riscul sa fie amendați.
Nu e chiar așa simplu. Ochelarii de vedere se fac după rețeta. Rețeta urmează unui set de teste de acomodare. Ați putea obține schimbarea ramelor, cel mult. Depinde și de bunăvoința magazinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema cu ochelarii florinf69 florinf69 Buna ziua, Am sa va povestesc in detaliu ca sa intelegi problema, astfel sa imi da-ti un sfat, poate o solutie. Pe data 06.09.2016 am fost la un consult ... (vezi toată discuția)
Probleme optica medicala ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am cumparat o pereche de ochelari de la SWISS OPTIK cu o dioptrie de -20. Am comandat cele mai scumpe lentile adica cele mai subtiri de pe piata ... (vezi toată discuția)
Refuzare produse cumparate (ochelari) victor_victor victor_victor Buna seara Am fost la o firma de optica sa imi fac un control. Toate bune si frumoase imi gasesc lentilele imi aleg ramele , dupa care a doua zi merg sa ii ... (vezi toată discuția)