avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal să fiu taxată la paușal, in cazul in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal să fiu taxată la paușal, in cazul in care nu am ...

Este legal să fiu taxată la paușal, in cazul in care nu am dat contoarele apa caldă/apă rece, dacă da, V aș ruga respectuos sa mi transmiteți și mie Nr. De lege!
Și dacă arunci cad d au contoarele se mai poate recalcula suma plătită cu ce a care mi a fost percepută, s au banii s au dus și nu se mai compensează in niciun fel!

Alte discuții în legătură

Regularizare index apometre clau11and clau11and Deoarece nu am transmis citirea apometrelor, suma de plata a fost calculata la 5 mc apa rece si 5 mc apa calda. Am solicitat asociatiei de proprietary sa ... (vezi toată discuția)
Penalitati la diferenta apa calda consumata daniel_toma daniel_toma Am primit de la asociatie o hartie prin care sunt somat sa platesc o diferenta de consum de aproximativ 200 mc apa calda, acumulata intr-o perioada de timp de ... (vezi toată discuția)
Legea consumului in pausal asociatii de proprietari zoita.moga zoita.moga As dori sa stiu daca legea privind norma de pausal pentru consumul de apa mai este in vigoare. Care sunt criteriile de stabilire a consumului de apa pentru un ... (vezi toată discuția)