avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Doresc sa depun dosarul pentru pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Doresc sa depun dosarul pentru pensie anticipata, ...

Buna ziua,

Doresc sa depun dosarul pentru pensie anticipata,
dar nu inteleg formularea CNPP cu privire la "dovada încetării calităţii de asigurat în cazul înscrierii la pensie anticipată pentru persoanele care, la data solicitării, nu mai au calitatea de asigurat".

In ultimii ani am avut contract si am platit contributiile in Anglia, nu in tara.

Rog avizati de unde pot obtine dovada solicitata de CNPP.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Dovada încetării calității de asigurat în cazul înscrierii la pensie anticipată parțială ghbala ghbala Buna ziua, doresc sa depun dosarul pt. pensie anticipata partiala. Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de asigurare sociala, dar printre ... (vezi toată discuția)
Dovada încetării calității de asigurat în cazul înscrierii la pensie anticipată parțială victormac victormac Buna ziua, doresc sa depun dosarul pt. pensie anticipata partiala. Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de asigurare sociala (mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Dosar pensionare. tzuku51 tzuku51 maine implinesc varsta de 64 ani(multumesc,asemenea) si deoarece am reducere 1 an(am 6.5 ani grupa II),doresc sa-mi depun dosarul de pensionare; m-am angajat ... (vezi toată discuția)