avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am avut înainte un dosar pentru loviri și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am avut înainte un dosar pentru loviri și alte violente ...

Buna ziua am avut înainte un dosar pentru loviri și alte violente în anul 2018 2019 nu mai știu exact acum în 2024 am comis un furt calificat pe timp de noapte am șanse sa scap și de data asta fără a face închisoare?prima data am fost sub semnătura timp de 2 ani

Alte discuții în legătură

Inselatorie. silviubotita silviubotita Am si eu o intrebare: Mai intai o sa povestesc faza.... O persoana a intrat intr-un magazin si a vrut sa sustraga un Monitor LCD intr-o cutie pentru o ... (vezi toată discuția)
Buna seara,se poate scapa de de inchisoare cu executare la un ... Sorinniros1987 Sorinniros1987 Buna seara,se poate scapa de de inchisoare cu exacutare la un furt calificat(facut in 2021,2 biciclete furate pe timp de noapte din parcarea unui bloc tip ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala beby291967 beby291967 Se poate schimba incadrarea juridica de la vatamare corporala la lovitura cauzatoare de moarte daca partea vatamata a avut 13 zile de spitalizare?Care este ... (vezi toată discuția)