avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mutare copii din Uk in Romania.Buna ziua.Am venit cu 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mutare copii din Uk in Romania.Buna ziua.Am venit cu 2 copii in Romania iar Tatal ma dat in ...

Buna ziua.Am venit cu 2 copii in Romania iar Tatal ma dat in judecata in Uk si sa ma aresteze .In Romania avem proces pentru Ordonanta Presedentiala si Custodie Copii.Copii sunt Inscrisi la Gradinita in Romania si la medic de Familie.Asteptam sa ne faca vizita de la Primarie.Parintii sunt cetateni romani, cat si copii, unul dintre copii sa nascut dupa Brexit, dar nu i sa facut Pasaport Englezesc.Credeti ca imi poate lua copii?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de avocat ISeeVoices ISeeVoices Buna ziua, As avea nevoie de un avocat din Bucuresti care sa ma reprezinte intr-un caz de rapire internationala de copii care cade sub incidenta Conventiei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori un ajutor specializat. sunt in curs de divorț ... Liliana 1976 Liliana 1976 Bună ziua. As dori un ajutor specializat. Sunt in curs de divorț in Uk și tatăl sa mutat în Germania. Am cerut procura pt pasaport la copii dar ... (vezi toată discuția)
Despre divort Madacon2002 Madacon2002 Am o intrebare . Daca copilul este britanic si noi am divortat in UK fostul sot cere sa ii facem si cetatenie Romana ceea ce eu am refuza. Noi locuim in UK. ... (vezi toată discuția)