avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Daca voi livra colete in afara tarii trebuie sa ma ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Daca voi livra colete in afara tarii trebuie sa ma inregistrez cu tva intracomunitar?

Buna dimineata
Am un PFA neplatitor de TVA in sistem real si cu contabilitatea tinuta in partida simpla .
Vreau sa listez produsele pe care le fac (articole textile copii) pe emag marketplace care listeaza si pe platformele din Ungaria si Bulgaria
Daca voi livra colete in afara tarii trebuie sa ma inregistrez cu tva intracomunitar? Ce implicatii are asupra contabilitatii?
Nu stiu daca voi avea clienti persoane juridice pentru produsele mele, ma gandesc ca vor fi persoane fizice nereinregistrate in scop TVA.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare online in afara romaniei Robertluxury Robertluxury Buna ziua, numele meu este Robert. De peste un an de zile am deschis un magazin online (srl, neplatitor tva) cu bratari handmade,l. Am devenit de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in prezent s.c xx srl este vanzator pe platforma emag. ... Mandalorian Mandalorian Buna ziua In prezent S.C XX SRL este vanzator pe platforma Emag. Problema in discutie decurge din relatia cu Emag Ungaria si Bulgaria, parte a Grupului ... (vezi toată discuția)
Sugestie legala (daca este nevoie de infiintare srl) Stephen303 Stephen303 Buna seara, as dori si eu daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi/idei daca suntei in cunostinta de cauza. Problema e in felul urmator, sunt pasionat ... (vezi toată discuția)