avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer funcționar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer funcționar public

Transfer funcționar public
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 16 Martie 2025
Cu trei cuvinte se fac căutările pe google, aici e forum. Încercați mai detaliat.
Transferul poate fi:
- in interesul serviciului
- la cerere

Care va intereseaza?
La cerere

Cornel Vasile a scris:

Transferul poate fi:
- in interesul serviciului
- la cerere

Care va intereseaza?

Conform alineatului (11) al articolului VII din ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 156 din 30 decembrie 2024, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 1334 din 31 decembrie 2024, prin derogare de la prevederile art. 506 alin. (8) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările și completările ulterioare, pe perioada aplicării măsurii prevăzute la alin. (1), transferul la cerere se face la solicitarea funcționarului public, cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice în care urmează să își desfășoare activitatea funcționarul public, precum și a conducătorului autorității sau instituției
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate conducatorul institutiei unde iti desfasori activitatea ... drmon drmon Poate conducatorul institutiei unde iti desfasori activitatea sa refuze transferul functionarului public la o alta institutie care a solicitat transferul in ... (vezi toată discuția)
Transfer funcționari publici începând cu 1 ian 2024 casutza casutza Bună seara! Va rog frumos îmi puteți spune dacă de la 1 ianuarie 2024, pentru transferul la cerere a unui functionar public mai este obligatorie si ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere intr-o alta institutie publica-buna ziua! va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera la cerere ... P3tra P3tra Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera la cerere intr-o institutie publica, avand in vedere ca nu se mai fac angajari la stat. De asemenea va ... (vezi toată discuția)