avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aplicatie Cloud pentru monitorizarea SPV
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aplicatie Cloud pentru monitorizarea SPV

Bună ziua,

Vreau să aflu cât de utilă ar fi o aplicație cloud SPV care să automatizeze și să simplifice gestionarea declarațiilor fiscale. Funcționalitățile propuse sunt:

- Depunere declaratiilor in SPV și cu citirea recipiselor prin Stare112.
- Filtrarea mesajelor, afișând doar notificările importante: somații, adrese, recipise.
- Raport declarații, pentru a vedea rapid ce trebuie depus, fără riscul de a omite vreo declarație. Tot aici poți descărca recipisele și declarațiile în format PDF inteligent sau in cazul in care recipisa contine antentionari sau erori, sunt preluate automat si afisate in raport.
- Raport plăți, care preia sumele din declarațiile depuse și afișează plățile restante pe baza Fișei Rol pentru fiecare firma din portofoliu.
- Citire automată a notificărilor din spv pentru F4109. Pe baza lor aplicatia genereaza automat declarației pentru casele de marcat fără activitate (o va depune cu aprobarea utilizatorului).
- Avertizare și blocare la depunere dacă există neconcordanțe între D300-D390, D300, D406 etc., utilizatorul având opțiunea de a corecta sau de a aproba depunerea.

Cat de utila ar fi o astfel de aplicatie? Aștept păreri și sugestiil.
Multumesc de ajutor si implicare.

Alte discuții în legătură

Precompletare declaratie unica Marson Marson Imi puteti spune cum se solicita un formular precompletat al Declaratiei unice in SPV? Nu reusesc sa descopar cum se face aceasta solicitare, despre care se ... (vezi toată discuția)
Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)