avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar de pensionare Cineva cunoaste un avocat care se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar de pensionare Cineva cunoaste un avocat care se ...

Servici dosar de pensionare

Cineva cunoaste un avocat care se ocupa ci intocmirea dosarului de pensionare in municipiul Iasi ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 29 Martie 2025
Pentru ce va trebuie avocat ?

Intocmirea este un proces simplu.
Am nevoie de cineva care sa caute si cartea de munca
Depinde si unde ati lasat cartea de munca . ...
Un proces F.F.F simplu pentru cine cunoaste legea si necesarul de documente !
Cartea de munca a ramas la Intreprinderea Poligrafica Iasi care a fost inchisa iar arhiva a fost probabil mulata intr-un depozit . Care poate fi acest depozit ???
Exzista o lista cu intreprinderile inchise si depozitele care au preluat arhivele lor ???
Cu stima pentru un eventual raspuns

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime intreprindere desfiintata in 1990 dannymoga dannymoga Buna ziua , am lucrat inainte de 1989 o perioada de 1-2 ani la fosta Intreprindere Poligrafica 13 decembrie 1918 , arhivele au fost preluate probabil de ... (vezi toată discuția)
Unde se afla arhiva fostei intreprinderi poligrafice iasi ? doresc ... Silviam25 Silviam25 Unde se afla arhiva fostei Intreprinderi Poligrafice Iasi ? Doresc o copie a cartii de munca pentru dosarul de pensionare . (vezi toată discuția)
Cum pot completa un dosar de pensionare, dacă arhiva de la imuab nu mai exista? Niculescu Gella Niculescu Gella Varul meu a lucrat în perioada 1970- 1990 la IMUAB. De la seviciul service al acestei întreprinderi în anul 1992 a plecat cu contract de muncă în ... (vezi toată discuția)