avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am permisul suspendat din 2019 pe motive ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am permisul suspendat din 2019 pe motive medicale. ...

Buna ziua,

Am permisul suspendat din 2019 pe motive medicale. Procedura este greoaie si autoritatile ma paseaza intre ele. Ma gandesc serios sa dau in judecata Ministerul Sanatatii pentru ca nu are metodologia necesara pentru cei care vor sa isi redobandeasca permisul suspendat.

Ideea e ca vreau sa ii intind Statului Roman o capcana : Dau in judecata Ministerul Sanatatii, ma duc sinucigas la proces fara avocat sa imi sustin cauza. Ce doresc de la voi prin aceasta postare este urmatorul lucru : Cat dureaza procesul in instanta? Cate procese trebuie sa pierd ca hotararea sa devina definitiva ca apoi sa depun la CEDO cerere impotriva Statului Roman? Si cam cat ar fi cheltuielile de judecata?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Suspendare permis abuziv ilarion184 ilarion184 Cum zic si in titlu permisu meu a fost suspendat abuziv pe 60 zile. Acum 3 luni am fost oprit de 2 politisti pe motiv ca nu purtam centura. Mi sa intocmit un ... (vezi toată discuția)
Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor.. reflexleg reflexleg Se poate face o petitie online pt. a atrage atentia in a se pune in vigoare o lege care trage la raspundere judecatorii care sunt raspunzatori pentru deciziile ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat dar intre tip preschimbat u.k. SAdrianUK SAdrianUK Buna ! Detin perms in U.K. (dobandit 20 dec) .In luna iulie 2013 detineam permis de RO si mi-a fost retinut 2 luni pt trecere la bariera cale ferata.Am ... (vezi toată discuția)