avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O mașină bloca intrarea în scara blocului.Am sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O mașină bloca intrarea în scara blocului.Am sunt la numărul ...

O mașină bloca intrarea în scara blocului.Am sunt la numărul de pe bord și am rugat persoana să-și mute mașina de acolo pentru că aștept un camion cu mobilă ce trebuie descărcată.Persoana a fost foarte deranjată de solicitarea mea și mă amenință că ne vedeam în instanță că i-am atins mașina.Nu i-am atins mașina în nici un fel dar mă întreb dacă pe baza unor invenții, deci fără dovezi, se poate ajunge în instanță?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cliopwf , utilizator 09:21, 16 Martie 2025
Și de ce va deranjează, dacă nu sunt dovezi ? În instanță nu are ce să vi se întâmple în acest caz.
Mă gândesc că poate găsi niște martori dispuși să facă un serviciu "dezinteresat".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie/plangere pentru amenintare IrinaMarinescu IrinaMarinescu Buna ziua. Va scriu pe a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la unele lucruri. De la un timp la locul de munca seara cand plec gasesc biletele de amenintare ... (vezi toată discuția)
Amenințări cu violente din partea unui vecin nou mutat giv giv Buna ziua. Va cer un sfat despre cum sa abordez următoarea problema: De câțiva ani s-a mutat la noi in bloc la o garsoniera o familie. Aceasta familie ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac?? capelo capelo Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac impotriva unui vecin care imi tot muta masina mea proprietate personala pe domeniul public motivand ... (vezi toată discuția)